8.8 275 Beoordelingen

Binnenklimaat verbeteren? Bekijk de CIAT-luchtreiniger!

Binnenklimaat verbeteren? Bekijk de CIAT-luchtreiniger!

De laatste tijd wordt het steeds duidelijker dat het binnenklimaat erg belangrijk is. Een slecht binnenklimaat kan leiden tot een slechte gezondheid en is slecht voor het milieu. Ook kan een goed binnenklimaat ervoor zorgen dat je minder snel besmet raakt met virussen. Goed ventileren kan het binnenklimaat al verbeteren, maar werkt niet optimaal. Een luchtreiniger werkt het beste om het binnenklimaat te verbeteren. Wij raden de CIAT Clean Line luchtreiniger aan en vertellen je in dit artikel waarom.

Waarom de CIAT Clean Line?

De CIAT Clean Line luchtreiniger is ontworpen om het binnenklimaat te verbeteren. Dit doet hij door het reinigen van de lucht en ziekteverwekkers uit de lucht te verwijderen. Deze luchtreiniger heeft HEPA-filters en de mogelijkheid om optioneel actieve koolfilters of CIAT kiemdodende UV-V systeem te integreren. Hierdoor is deze oplossing eenvoudig en bruikbaar in allerlei toepassingen. De CIAT Clean Line is om drie verschillende bedrijfsmodi te gebruiken: recirculatie, in onderdruk en in overdruk. De krachtige EC-motor vermindert het energieverbruik door zijn hoge efficiëntie.

De voordelen

  • Deze luchtreiniger zorgt voor een gezonder binnenklimaat, omdat het de lucht zuivert.
  • Ook zit deze luchtreiniger aangesloten aan een stopcontact. Stop de stekker in het stopcontact en de luchtreiniger is klaar om te beginnen.
  • Kan worden gebruikt worden als aanvulling op de al aanwezige ventilatie. In de meeste gevallen kan dit het besmettingsrisico met nog een extra van 40-60% verminderen.
  • Het onderhoud aan dit apparaat is eenvoudig.
  • Het geluidsniveau is geluidvriendelijk.
  • Werkt ideaal in ruimtes, zoals in scholen en kerken, waar het een probleem is om de lucht gezuiverd te krijgen.

Wij raden iedereen de CIAT Clean line aan die zijn binnenklimaat wil verbeteren of een luchtreiniger zoekt. Voor meer informatie neem contact met ons op. Wij helpen je graag mee om een gezond binnenklimaat te creëren.