8.6 198 Beoordelingen

De Ketelshow 2021

De Ketelshow 2021

Ben je aan het oriënteren voor een nieuwe CV-ketel? Of ben je toe aan een nieuwe CV-ketel? Dan hebben wij iets leuks voor jou in petto: onze Ketelshow. Het is een jaarlijks terugkomend evenement bij ons in de showroom. Helaas hebben we vorig jaar moeten overslaan vanwege de coronamaatregelen. Maar dit jaar zijn we terug! Kom jij 6 november tussen 9:00 en 15:00 langs in onze showroom in Amersfoort?

Wat is de Ketelshow?

De Ketelshow is hét evenement waarbij Van Slooten en zijn leveranciers, zoals ATAG, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant, bij elkaar komen in onze showroom om jou een persoonlijk advies te geven en je vragen te beantwoorden. Elke leverancier staat hier met verschillende producten om jou een goed beeld te geven van de opties onder de CV-ketels en onafhankelijk advies te geven. Ook heeft elke fabrikant een leuke actie, waarmee je de CV-ketels en warmtepompen voor een geweldige deal kunt scoren. Hierbij kunt u denken aan extra kortingen, extra garanties of gratis thermostaten. Ze leggen de exacte werking van de ketel uit en kunnen de voordelen per ketel benoemen.

Naast een uitleg over de CV-ketel kun je je huidige situatie aan de leveranciers voorleggen. Zo kunnen zij jou een passend advies geven over welke CV-ketel in jouw geval de beste optie is. Dus ben je aan het oriënteren of heb je interesse in een nieuwe CV-ketel? Dan is dit gratis evenement een aanrader om heen te komen.

Wat zijn de acties?

Elke leverancier heeft eigen aanbiedingen. Zo kun je een CV-ketel kopen met extra lange garantie of kun je gaan voor de ketel met een gratis slimme klokthermostaat. Zo is er voor iedereen een passende aanbieding.

Tot slot is er ook nog een geluksrad. Heb je een CV-ketel in de pocket met fijne korting? Dan kun je aan het rad draaien voor extra korting. Misschien is het jouw geluksdag en sleep je er nog een extra korting uit op jouw CV-ketel.

Let op! De aanbiedingen gelden alleen bij aankoop van een CV-ketel op deze dag in onze showroom. Hou deze dag dus vrij en maak gebruik van de aantrekkelijke kortingen van 6 november.

Coronamaatregelen

Covid-19 is nog niet volledig uit ons leven, helaas. Heb je klachten of zit je in quarantaine? Kom dan niet naar de Ketelshow.

Zien we jou zaterdag 6 november tussen 9:00 en 15:00 in onze showroom in Amersfoort? Op Hogeweg 77 verwelkomen wij en onze leveranciers je graag en helpen we je bij je vragen en geven we je een persoonlijk advies.