7.5 280 Beoordelingen

Last van hooikoorts? Vervang je aircofilters!

Last van hooikoorts? Vervang je aircofilters!

Wist je dat het vervangen van de aircofilters je helpt in de strijd tegen de pollen? Het op tijd reinigen en vervangen van de aircofilters zorgt ervoor dat je airconditioning optimaal werkt. De luchtfilter in je airco filtert pollen en andere vervuiling uit de aangevoerde lucht.  

Waarom is een goed werkend filter zo belangrijk? 

Je airco moet lucht kunnen aanzuigen en zuiveren om zijn werk goed te kunnen doen. Verstopte en vervuilde filters kunnen voor problemen met de airconditioning zorgen. Het kan voorkomen dat je airco niet meer blaast of geen zuivere lucht meer aanvoert in de ruimte.  

De aircofilters zorgen er ook voor dat pollen en andere vervuiling in lucht worden opgevangen. Dus voor iedereen met hooikoorts: een airconditioning is ideaal om goed te ventileren, het houdt de pollen tegen en zorgt voor gezuiverde lucht. Zo kun jij genieten van een optimaal binnenklimaat. 

Hoe vaak moet ik de aircofilter reinigen?  

Als je je airco dagelijks gebruikt, raden we je aan regelmatig een controle uit te voeren.  

Het is goed om de filters van je airconditioning zo’n vier keer per jaar te controleren en schoon te maken. Reinigen is heel eenvoudig. Het filter van de airco kun je uitwassen of leegzuigen met de stofzuiger. Natuurlijk controleren wij ook tijdens het onderhoud aan je airco de filters en maken ze indien nodig schoon. 

Wanneer moet ik het filter van de airco vervangen? 

Vervang het filter van je airco ongeveer één keer per jaar. Dat doen wij tijdens het jaarlijkse onderhoud aan je airco. We zijn gecertificeerd en zorgen ervoor dat je airco kwalitatief onderhouden wordt. Door goed onderhoud en het tijdig onderhouden en vervangen van je aircofilter, heb je jaren plezier van je airconditioning.  

Wij helpen je graag 

Wil je je airconditioning laten controleren? Of heb je een vraag over de werking van jouw airco? Wij werken merkonafhankelijk en kunnen je altijd voorzien van passend advies.  

Ook voor onderhoud aan je airco ben je bij ons aan het juiste adres. Door het afsluiten van een abonnement voor slechts €115,- per jaar, zorgen wij voor het onderhoud van jouw airconditioning. 

Neem contact met ons op. We zijn je graag van dienst!