8.6 198 Beoordelingen

Prijswijzigingen vanaf januari 2022

Prijswijzigingen vanaf januari 2022

Het afgelopen jaar is een roerige tijd geweest. Dat beïnvloedt de wereld om ons heen, maar ook de grondstofmarkt. De prijs van de grondstoffen is extreem gestegen en het aanbod blijft achter op de vraag.

Daarnaast zijn er een aantal wijzigingen geweest zoals een CAO stijging en uiteraard de nieuwe gasketelwet. Deze wet houdt in dat alle monteurs over een CO-certificering moeten beschikken. Als Van Slooten B.V. kunnen wij niet anders dan rekening houden met deze factoren en daarnaar handelen.

Prijswijziging

De afgelopen jaren hebben wij gelukkig onze prijzen niet hoeven te verhogen, maar door de eerder genoemde ontwikkelingen zijn wij vanaf 1 januari 2022 genoodzaakt om de prijzen te verhogen. De prijzen voor onze servicepakketten en andere contracten zullen over de hele linie met 7% worden verhoogd.

Met deze verhoging blijven wij de dienstverlening verbeteren en realiseren wij onder andere de certificering voor de nieuwe gasketelwet. Uiteraard blijven wij in staat om uitstekende service te verlenen, zoals u van ons gewend bent.

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de prijswijziging en wat dit betekent voor het pakket dat u bij Van Slooten B.V. afneemt? Deze vragen beantwoorden wij graag. We zijn bereikbaar via info@vanslootenbv.nl en 033 472 0033.