Helaas kunnen wij op dit moment vanwege de drukte geen warmtepompen aanvragen behandelen. Onze excuses voor het ongemak.

8.6 198 Beoordelingen

Word jij onze nieuwe Service Coördinator?

Word jij onze nieuwe Service Coördinator?

Ben jij sterk in het plannen en organiseren van werkzaamheden en heb jij goede communicatieve vaardigheden? Dan is het zijn van een Service Coördinator misschien wel iets voor jou! Bij Van Slooten werken wij al 80 jaar aan optimale processen op het gebied van gas, verwarming, koeling en ventilatie. Om alles vlekkeloos te laten verlopen kan een Service Coördinator hierin natuurlijk niet ontbreken.

Bij Van Slooten is service het kernwoord. De klant staat altijd op één! Het is voor ons dan ook van groot belang dat de klant altijd zo goed mogelijk wordt geholpen. Hier kom jij om de hoek kijken! Als Service Coördinator ben je onderdeel van ons serviceteam. Jij bent hét aanspreekpunt van de klanten, maar ook van onze servicemonteurs.

De taken van een Service Coördinator

Als Service Coördinator sta je altijd aan. Wanneer er een stroring is ben jij degene die deze oplost. Jij plant de juiste mensen in en stuurt ze aan om zo het probleem te kunnen verhelpen. Maar ook de materialen die hiervoor nodig zijn worden door jou bestelt.

Het opstellen van offertes voor de klant is een andere taak die bij jou ligt. Het is belangrijk dat deze duidelijk en zorgvuldig worden opgesteld. Daarnaast ben jij degene die de klant te woord staat wanneer deze een vraag heeft. Een vraag over een installatie of over een onderhoudsbeurt, jij kan ze allemaal beantwoorden.

Past het zijn van een Service Coördinator bij jou?

We hebben het al gehad over het plannen van werkzaamheden en communicatieve vaardigheden, maar welke dingen zijn nog meer belangrijk bij het zijn van een Service Coördinator? Ervaring in de installatietechniek is een must. Om de klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen moet er enige kennis zijn over het vakgebied.

Ook is het van belang dat je stressbestendig bent. Het kan voorkomen dat er verschillende storingen tegelijkertijd plaatsvinden. Hier moet je goed mee om kunnen gaan. Je moet rustig kunnen blijven om je werk zo goed mogelijk te kunnen blijven doen. Daar komen ook een verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling bij kijken.

Werken bij Van Slooten

Van Slooten is een echt familie bedrijf. Met ongeveer 40 collega’s hangt er een fijne sfeer en voelt iedereen zich betrokken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen. Dat is waarom we veel aandacht besteden aan persoonlijke en professionele ontwikkeling door regelmatige teambuildingsessies, leuke personeelsuitjes en darttoernooien te organiseren.

Denk jij bij ons team te passen als Service Coördinator?

Laat dan vooral van je horen! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek in.