7.5 280 Beoordelingen

Wij zoeken jou! Word servicemonteur bij van Slooten

Wij zoeken jou! Word servicemonteur bij van Slooten

Weet jij alles af van de nieuwste installaties en weet jij als geen ander storingen op te lossen? Dan zoeken wij jou! Als servicemonteur bij van Slooten heb jij ruime kennis over cv-ketels, warmtepompen, zonneboilers, mechanische ventilatie en airconditioning. Ook weet jij advies op maat te geven die perfect aansluit op de behoefte van de klant.

De beste service. Dat is wat wij bij van Slooten aan onze klant beloven. En het werkt! Want al 80 jaar houden onze specialisten onze klanten tevreden. Als service monteur sta jij vooraan in dit rijtje. Jij krijgt te maken met onze klanten en houdt ze één voor één tevreden.

Wat doet een servicemonteur op een dag?

Als servicemonteur begin je de dag om 7:30. Rond die tijd sta je bij de eerste klant. Hier verricht je onderhoud of los je storingen op. Wanneer je klaar bent met jouw werkzaamheden vul je de bijbehorende werkbon in op jouw tablet. Zo wordt alles geregistreerd en opgeslagen in ons softwaresysteem Syntess. Vervolgens ga je op weg naar het volgende adres. Op een dag krijg je zo’n 7 tot 8 adressen ingepland waar je naartoe gaat.

Is de reistijd een keer langer dan gedacht? Duren de werkzaamheden langer? Of ben je juist eerder klaar? Dan bel je met je collega’s die op kantoor zitten. Zij kijken samen met jou naar de oplossingen of naar de hulp die jij een andere servicemonteur kunt bieden. Want bij van Slooten doen we het samen!

Ben jij de geschikte kandidaat voor servicemonteur?

Jij bent het visitekaartje van onze organisatie, want jouw gezicht is hetgeen wat onze klanten over ons onthouden. Daarbij is het alleen maar logisch dat jij het leuk vindt om met mensen in contact te komen. De verschillende klanten die wij hebben weet jij met een glimlach te woord te staan.

Kennis over onze branche is een must. Daarom heb jij al vijf jaar relevante werkervaring en heb je minimaal een mbo-opleiding gevolgd. Je bent representatief en kan goed en aandachtig luisteren. Daarnaast beheers jij de Nederlandse taal en weet je technische zaken op een makkelijke manier uit te leggen. Ook leer je graag alles over nieuwe technieken en ga je flexibel te werk wanneer er een belangrijke opdracht tussendoor komt. Herken jij jezelf al?

Werken bij van Slooten

van Slooten is een echt familie bedrijf. Met ongeveer 40 collega’s hangt er een fijne sfeer en voelt iedereen zich betrokken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen. Dat is waarom we veel aandacht besteden aan persoonlijke en professionele ontwikkeling door regelmatige teambuildingsessies, leuke personeelsuitjes en darttoernooien te organiseren.

Zin om te beginnen als servicemonteur?

Laat dan vooral van je horen! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek in.