Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Atag i36cz van €1600,- v.a. €1500,-
Energie label

Atag i36cz

De Atag i36cz cv-ketel beschikt direct over veel warm water.

De Atag i36cz cv ketel levert snel en veel warm water. De i36cz levert maar liefst 11,0 liter water per minuut op 60˚C en 19,6 liter op 40˚C. De cv ketel is voorzien van een energiezuinige A-label pomp. Wanneer de i36cz cw5 ketel gekoppeld wordt aan de slimme wifi thermostaat Atag One, krijgt de ketel energielabel A+.

De Atag i36c is gebouwd met duurzame materialen. Zo is de iCon warmtewisselaar van roestvaststaal gemaakt om roestvorming en vroege slijtage te voorkomen. Tevens zorgt de iCon RVS warmtewisselaar voor de beste warmteoverdracht. De iCon warmtewisselaar is speciaal ontwikkeld voor Atag cv ketels. Door het compacte formaat (44x70x27,5 cm) van de cv ketel is deze geschikt voor iedere type woning, makkelijk te installeren en te onderhouden.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round kamerthermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


U heeft gekozen voor:
Atag i36cz
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Atag One Zone klokthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Atag i36cz
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>