1 2 3 4 5
1. Kies je cv-ketel
Intergas HRE 28/24 A

Intergas HRE 28/24 A

Actie! € 1.733,-€ 1.633,-
Nominaal vermogen bij 80/60 (kW) -
Gaskeurlabel CW-klasse 4
Tapwater 38C (l/min) 12,5 Ltr p/m

De Intergas HRE 28/24 A is ideaal voor kleine woningen en appartementen. Het heeft genoeg vermogen om woningen van klein formaat te verwarmen. De ketel is compact, wat prettig is als de woonruimte beperkt is. Deze ketel past bijvoorbeeld prima in een keukenkastje.

Deze ketel is geschikt voor een klein huishouden. Hij heeft genoeg capaciteit om je van een warme douche te voorzien, maar niet genoeg om meerdere tappunten tegelijkertijd van warm water te voorzien. De ketel is eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk

Lees meer Stel deze ketel samen

GRATIS Safety Pack t.w.v. € 159,-

  • Afregelen van de cv-ketel.
  • Afpersen van de complete gasleiding.
  • Controle lekkages leidingwerk.
  • Koolmonoxidemeting.
  • Safety Pack certificaat.
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis.
2. Kies je onderhoud

Wanneer je kiest voor installatie met onderhoud zit dit direct in de prijs inbegrepen én is goedkoper dan het achteraf te regelen. Het abonnement is na drie jaar vrij opzegbaar en heeft een maximale looptijd van 15 jaar.

3. Vloerverwarming?

Bij cv-ketels van Intergas moet een speciale klep geplaatst worden wanneer je vloerverwarming hebt. Zonder deze klep kan de cv-ketel niet optimaal functioneren.

4. Dakdoorvoer opties

Wij adviseren altijd om tijdens het vervangen van de cv-ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Wanneer je deze niet vervangt kan het voor lekkages zorgen, met alle gevolgen van dien. Selecteer hier of je een nieuwe dakdoorvoer wil.

5. Vuilafscheider

Door een vuilafscheider wordt de kwaliteit van het systeemwater verhoogd. Dat betekent een hoger rendement, meer comfort en minder terugkerende storingen.

6. Thermostaat kiezen

Bij deze cv-ketel hoort ook een thermostaat. Geef hieronder aan welke thermostaat je zou willen hebben.

De Intergas HRE 28/24 A maakt gebruik van een twee-in-één warmtewisselaar. Dit zorgt voor minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Deze techniek maakt een driewegklep overbodig.

De ketel is voorzien van een nieuwe, zeer zuinige A-label pomp die ervoor zorgt dat het elektrische energieverbruik van de ketel wordt gehalveerd. Daarbij is vacuüm isolatie toegepast. Dit zorgt voor minimaal warmte- en energieverlies en maakt het ook nog eens een fluisterstille ketel.

Model Intergas HRE 28/24 A
Energielabel ruimteverwarming a
Energielabel warm tapwater a
Tapwater 38C (l/min) 12,5
Tapwater 60C (l/min) 7,5
Hoogte in mm 650
Breedte in mm 450
Diepte in mm 240
Gewicht (kg) 33
Nominaal vermogen bij 80/60 (kW) -
Capaciteitsprofiel warm tapwater XL
Geluidsniveau binnen (dB) 45
Gaskeurlabel CW-klasse 4

Overzicht aanvraag

Intergas HRE 28/24 A
-

€100,- korting

€ 1.633,-
Totaal eenmalig € 1.633,-
Totaal per maand € 10,00

Totaal

€ 1.633,-