1 2 3 4 5
1. Kies je cv-ketel
Intergas HReco 24

Intergas HReco 24

Actie! € 1.677,-€ 1.577,-
Nominaal vermogen bij 80/60 (kW) -
Gaskeurlabel CW-klasse 3
Tapwater 38C (l/min) 10 Ltr p/m
De Intergas HReco 24 heeft zijn naam te danken aan het energiebesparende vermogen. De betrouwbaarheid van Intergas maakt dat de ketels al jaren populair zijn in Nederland.

Deze cv-ketel is geschikt voor kleine eengezinswoningen en appartementen. De ketel heeft een compact formaat en kan gemakkelijk in kleine ruimtes als keukenkastjes worden geïnstalleerd. Ook is het een zeer gebruiksvriendelijke cv-ketel.

De ketel past zich automatisch aan, aan jouw persoonlijke warmtebehoefte. Hierdoor wordt het energieverbruik beperkt en bespaar je op je energierekening.
Lees meer Stel deze ketel samen

GRATIS Safety Pack t.w.v. € 159,-

  • Afregelen van de cv-ketel.
  • Afpersen van de complete gasleiding.
  • Controle lekkages leidingwerk.
  • Koolmonoxidemeting.
  • Safety Pack certificaat.
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis.
2. Kies je onderhoud

Wanneer je kiest voor installatie met onderhoud zit dit direct in de prijs inbegrepen én is goedkoper dan het achteraf te regelen. Het abonnement is na drie jaar vrij opzegbaar en heeft een maximale looptijd van 15 jaar.

3. Vloerverwarming?

Bij cv-ketels van Intergas moet een speciale klep geplaatst worden wanneer je vloerverwarming hebt. Zonder deze klep kan de cv-ketel niet optimaal functioneren.

4. Dakdoorvoer opties

Wij adviseren altijd om tijdens het vervangen van de cv-ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Wanneer je deze niet vervangt kan het voor lekkages zorgen, met alle gevolgen van dien. Selecteer hier of je een nieuwe dakdoorvoer wil.

5. Vuilafscheider

Door een vuilafscheider wordt de kwaliteit van het systeemwater verhoogd. Dat betekent een hoger rendement, meer comfort en minder terugkerende storingen.

6. Thermostaat kiezen

Bij deze cv-ketel hoort ook een thermostaat. Geef hieronder aan welke thermostaat je zou willen hebben.

De Intergas HReco 24 maakt gebruik van een twee-in-één warmtewisselaar. Dit zorgt voor minimaal warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Deze techniek maakt een driewegklep overbodig.

De ketel is voorzien van een nieuwe, zeer zuinige A-label pomp die ervoor zorgt dat het elektrische energieverbruik van de ketel wordt gehalveerd. Daarbij is vacuüm isolatie toegepast. Dit zorgt voor minimaal warmte- en energieverlies en maakt het ook nog eens een fluisterstille ketel.

Model Intergas HReco 24
Energielabel ruimteverwarming a
Energielabel warm tapwater a
Tapwater 38C (l/min) 10
Tapwater 60C (l/min) 6
Hoogte in mm 590
Breedte in mm 450
Diepte in mm 240
Gewicht (kg) 30
Nominaal vermogen bij 80/60 (kW) -
Capaciteitsprofiel warm tapwater L
Geluidsniveau binnen (dB) 50
Gaskeurlabel CW-klasse 3

Overzicht aanvraag

Intergas HReco 24
-

€100,- korting

€ 1.577,-
Totaal eenmalig € 1.577,-
Totaal per maand € 10,00

Totaal

€ 1.577,-