Over Intergas

Intergas is continu aan het innoveren. Ze zetten nieuwe technologieën in om betrouwbare warmtebronnen te produceren met een enorm hoog rendement. Door hun unieke twee-in-een warmte wisselaar heb je een minimaal warmteverlies en optimaal comfort! Wanneer je kiest voor Intergas cv-ketels, kies je ook voor een beter milieu!

‘De status van marktleider verplicht ons om ook in de toekomst oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte.’ – Intergas

De voordelen van een Intergas in huis

  • Al Jaren één van de best verkochte merken
  • Duurzaam verwarmen met Intergas cv-ketels
  • Extra besparen op de energierekening

Intergas kenmerkt zich al meer dan 50 jaar door baanbrekende vernieuwingen in verwarmingstechniek. Zij zijn dan ook marktleider als het gaat om de ontwikkeling van HR-ketels.

Momenteel zijn er geen intergas acties

Wil je op de hoogte blijven van al onze acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

* vereist

Bekijk alle Intergas cv-ketels

Ga je voor basic of juist voor design en techniek? Bij Intergas vind je voor iedere woonsituatie een cv-ketel. Weet je het nog niet? Doe dan de ketelwijzer en kom erachter wat bij jouw situatie past!

Kies de cv-ketel die het beste bij jouw woonsituatie hoort. Wil je weten waar je op moet letten bij de aanschaf van een cv-ketel?

Lees hier waar je op moet letten!

Wanneer jij een offerte of advies van een expert aanvraagt, gaan we kijken welke informatie we nodig hebben om jou een passende offerte of passend advies te geven.

Nadat jij akkoord bent gegaan met de offerte wordt er een afspraak gemaakt voor de installatie. 

De cv-ketel prijzen op onze website zijn inclusief montage. Je kunt ervoor kiezen één van onze onderhoudsabonnementen af te nemen. Dan ben je zeker van een optimaal presterende cv-ketel tot wel 12 à 15 jaar lang!