De beste opties

Veelgestelde vragen

Elke cv-ketel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is dus niet het geval dat één cv-ketel de allerbeste is. Sommige toestellen geven sneller warm water, waarbij andere ketels wellicht zuiniger of duurzamer zijn.

Voor het beste advies kunt je jouw wensen voorleggen bij onze experts. Aan de hand van jouw wensen kunnen zij de beste cv-ketel voor jouw persoonlijke woonsituatie adviseren.

Dit heeft te maken met de grootte van je woning, hoe goed deze geïsoleerd is en hoeveel warm water per minuut wenselijk is. Met behulp van onze ketelwijzer kun je berekenen welk vermogen noodzakelijk is. Doe de ketelwijzer

Tegenwoordig hebben alle cv-ketels een energiezuinige A-labelpomp en kunnen ze modulerend ingesteld worden.

Gemiddeld levert een nieuwe cv-ketel een besparing van al snel €100,- per jaar. Wanneer de oude cv-ketel een VR toestel is, kan de besparing van een nieuwe HR cv-ketel nog veel hoger uitvallen.

Alle gasgestookte toestellen hebben onderhoud nodig. Omdat een cv-ketel bestaat uit verschillende slijtagegevoelige onderdelen, is de kans aanwezig dat deze na verloop van tijd voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Daarnaast zal een correct onderhouden cv-ketel ook zuiniger branden en minder storingsgevoelig zijn.

Bij van Slooten ben je aan het goede adres voor cv-ketels, airco’s, zonneboilers, warmtepompen, ventilatie, boilers en complete cv-installaties. Klik op onderstaande button om alle cv-ketels te bekijken.

Bekijk alle cv-ketels

Advies van onze experts

Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Onze experts staan je graag te woord en geven je een passend en vrijblijvend advies voor jouw woonsituatie.