7.5 280 Beoordelingen

Je airco mooi wegwerken doe je zo!

Je airco mooi wegwerken doe je zo!

Je wilt graag investeren in een airco in huis, maar je twijfelt om er eentje aan te schaffen omdat je het niet mooi in je huis vindt staan. Veel mensen hebben dit probleem. De voordelen van de airco zijn van harte welkom, maar de looks zijn niet altijd gewild. In dit artikel geven we je tips over hoe jij je airco kunt wegwerken, zodat je het minste last hebt van de looks.

De plaatsing

Ten eerste is het belangrijk dat de airco wordt geïnstalleerd op een plek waar deze effectief is en dus het beste werkt. Zo kan de buitenunit het beste in de schaduw geplaatst worden, maar kun je bij een binnenunit beter gaan voor een neutrale plek waar geen warmtebron bij in de buurt is.

Wegwerken

Er zijn een aantal tips die we je kunnen geven bij het wegwerken van een airco.

Ten eerste kun je proberen de kleur van de muur dezelfde kleur als de airco te maken. Zo camoufleert de airco met de achtergrond. Toch blijf je de airco nog wel goed zien, dus kun je beter op een andere manier je airco wegwerken.

Daarnaast kun je een kast om de airco heen bouwen. Heb je twee rechterhanden? Dan is dit een makkelijke klus om zelf uit te voeren. Mocht je twee linkerhanden hebben, dan is uitbesteden een perfecte oplossing. Er zijn een hele hoop bedrijven die met gemak een aircokast leveren. Het is belangrijk dat de kast de airco niet blokkeert, waardoor deze niet effectief meer werkt. Zorg dat bijvoorbeeld de onderkant openblijft en er genoeg luchtgaten zijn.

Maak van je airco een eyecatcher

Tegenwoordig zijn naast het wegwerken van je airco ook andere oplossingen. Zo worden de designs van de airconditionings steeds geoptimaliseerd. Ze krijgen een strakkere look en er bedrijven ontwikkelen speciale looks zodat ze in interieurs passen. Er zijn ook designs waar de airco als kunstobject of schilderij wordt gepresenteerd. Hierdoor geeft de airco niet alleen een fijne temperatuur, maar is het ook nog een toevoeging in het interieur.

Op zoek naar een nieuwe airconditioning? Of naar een oplossing voor het wegwerken van je airco? Bekijk ons assortiment op onze website of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.