Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Atag i28cz van €1495,- v.a. €1395,-
Energie label

Atag i28cz

De Atag i28cz behoort tot de nieuwe generatie combiketels van Atag. Een belangrijk kenmerk van de Atag i-serie verwarmingsketels is snel en veel warm water in een constante flow.

De Atag i28cz cw4 cv ketel levert maar liefst 8,0 liter warm water per minuut bij een temperatuur van 60˚C. De i28cz is een degelijke compacte cv ketel. Naast het comfort van de beschikbare hoeveelheid warm water, krijgt de Atag i serie het energielabel A+ in combinatie met een Atag One slimme thermostaat. De genoemde prestaties van de Atag verwarmingsketel komen vooral tot stand door iCon, de nieuwe compacte roestvrijstalen warmtewisselaar. Deze is niet gevoelig voor slijtage of roestvorming en zorgt voor de beste warmteoverdracht. De iCon warmtewisselaar is speciaal ontwikkeld voor Atag.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de Honeywell Round kamerthermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


U heeft gekozen voor:
Atag i28cz
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Atag One Zone klokthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Atag i28cz
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>