Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC 25 van €2180,- v.a. €2005,-
Energie label

Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC 25

De Nefit Trendline Aquapower Plus HRC25 cw6 cv-ketels kenmerken zich door hun energiezuinigheid.

De Nefit Trendline Aquapower Plus HRC25 cw6 cv-ketel is ontworpen met Eco-design, gebruikmakend van de Low Energy pomp (A label). De HRC 25 cw 6 heeft een Quickload voorraadboiler, waarmee u in no time over warm water beschikt. De boiler kent een unieke opbouw met twee RVS tanks van 20 liter. Met de Aquapower Plus van Nefit kunt u warm water tappen op meerdere plekken tegelijk.U krijgt een krachtigere douchestraal en wordt het bad sneller gevuld. Eveneens beschikt hij over zelflerende software, waarmee de optimale balans tussen comfort en kostenbesparing wordt berekend.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020 en inclusief € 75,- Nefit cashback actie


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de ModuLine 1000. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC25 cw6 bij Van Slooten b.v.

Wilt u de HRC25 cw6 eens van dichtbij bekijken? Dat kan in onze showroom in Amersfoort. Daar vind u naast deze prachtige hr-ketel ook alle andere topmodellen van merken als Vaillant, Nefit en Atag. Onze specialisten staan u graag te woord over de mogelijkheden van de HRC25 cw6 voor uw huishouden. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

 

U heeft gekozen voor:
Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC 25
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: Moduline 1000 kamerthermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Nefit Trendline II Aquapower Plus HRC 25
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>