Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist
Remeha Tzerra Ace 28C van €1410,- v.a. €1310,-
Energie label

Remeha Tzerra Ace 28C

De Remeha Tzerra Ace 28C is een prima keuze wanneer u toe bent aan een nieuwe combi HR-ketel. Deze cv-ketel van Remeha is lekker compact, zodat u hem overal in huis kunt plaatsen. Bovendien is de verwarmingsketel onderhoudsvriendelijk door de frontale toegang en snelsluitingen. De Tzerra Ace 28C kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en zeer snelle warmwaterlevering. Deze verwarmingsketel heeft een vermogen van 24,8KW, het gaskeurlabel CW4 en geeft 13 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit van 40 graden en 7,5 liter water per minuut bij een warmwatercapaciteit van 60 graden. De Remeha Tzerra Ace 28C cw4 is als Beste getest door de Consumentenbond in maart 2017. Tevens is de Remeha Tzerra Ace leverbaar in de warmwaterklasse cw3, cw4 en cw5, waardoor dit een geschikte cv-ketel is voor vrijwel iedere situatie.

Nu inclusief safety pack t.w.v. € 159,- Gratis sticker
  • Afregelen van de cv-ketel
  • Afpersen complete gasleiding
  • Controle leidingwerk op lekkages
  • Koolmonoxidemeting
  • Uitreiking Safety-pack certificaat
  • Rookgas beugelen volgens NEN-eis
Lees meer
Technisch Bureau Van Slooten is al meer dan 80 jaar dé specialist in centrale verwarming. Wij werken met eigen personeel dat speciaal is opgeleid om bij u de ketel te komen installeren. Daarnaast geven wij u graag deskundig advies voor uw woonsituatie. Heeft u vragen of wilt u vrijbijvend advies? Neem dan gerust contact op via 033 - 472 0033 of kom naar onze vernieuwde showroom in Amersfoort. Op werkdagen is onze showroom geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Komt zaterdag of na 17:00 uur u beter uit? Maak dan een afspraak.
Voorjaarsactie €100,- korting geldig tm 31 mei 2020


Wat zit er bij de montage inbegrepen?

Al onze prijzen zijn inclusief btw en standaard installatie. Onder de standaard installatie verstaan wij de installatie van je cv-ketel en het vervangen wij de inlaatcombinatie, overstort, expansievat en gaskraan. Natuurlijk hoort het installeren van je nieuwe thermostaat ook bij de standaardinstallatie. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van een hr-ketel voor een hr-ketel.


Onderhoud aan uw ketel

Wanneer u kiest voor de optie "met all-in abonnement" dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Het contract gaat dan per direct in en bedraagt € 12,- per maand ( prijspeil 2020 ). Dit contract is na 3 jaar vrij opzegbaar en loopt maximaal 15 jaar.

Wanneer u kiest voor de optie “huur” dan zit het onderhoud bij de huurprijs inbegrepen.

Wanneer u kiest voor de optie “koop zonder verplicht contract” dan bied de monteur u na het monteren van de ketel geheel vrijblijvend een contract aan. De eerste 2 jaar heeft u volledige garantie op de ketel en worden er geen onderhoudskosten in rekening gebracht.


Dakdoorvoer opties

Het advies van de fabrikant is om tijdens het vervangen van de ketel ook de rookgasafvoer te vervangen. Dat is ook ons advies.


Thermostaat

Wij installeren je nieuwe cv-ketel met de qSense thermostaat. Wil je liever een andere thermostaat? Maak hieronder je keuze.


De Remeha Tzerra Ace 28C bij Van Slooten b.v.

Ook de cv-ketels in de Remeha Tzerra Ace-serie zijn bij ons voordelig verkrijgbaar. Van Slooten b.v. heeft de Remeha Tzerra 28C op voorraad staan in de ruime showroom in Amersfoort. Komt u uit de buurt van Utrecht, Hilversum, Eemnes, Zeist, Soest, Bussum of Huizen, aarzel niet en kom snel langs. Onze experts staan u graag te woord bij vragen over de Tzerra Ace 28C en alle andere Remeha ketels en overige cv-ketels.

U heeft gekozen voor:
Remeha Tzerra Ace 28C
Kopen: All-in abonnement
Standaard installatieGratis
Extra opties:
Dakdoorvoer: Geen0
Thermostaat: qSense thermostaat0
Totaal eenmalig:0
Huren: Remeha Tzerra Ace 28C
all-in abonnement12
Totaal per maand:12
Bel mij voor advies
?>