Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Blaricum, huren of kopen?

Het maken van een keuze voor een nieuwe CV ketel kan lastig zijn. Waar moet u op letten? Welk type ketel is geschikt voor uw woning? Dergelijke vragen kunt u gerust stellen aan onze monteurs. Bij Technisch Bureau Van Slooten BV helpen wij u graag bij het maken van de keuze voor de meest geschikte CV ketel.

Bij ons kunt u een CV ketel huren of kopen. In beide gevallen kunt u kiezen uit zeer hoogwaardige modellen. In ons assortiment vindt u onder andere ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit.
Heeft u een keuze gemaakt? Dan komen wij de ketel uiteraard bij u in Blaricum installeren. Die installatiekosten alsmede de materiaalkosten zitten bij de prijs inbegrepen. Naast vakkundige installatie van de nieuwe ketel, kunnen wij ook de oude cv ketel weer meenemen.
Een CV ketel huren of kopen in de omgeving van Blaricum? Bij ons bent u aan het juiste adres!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.