Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel De Bilt, huren of kopen?

Woont u in De Bilt en bent o op zoek naar een nieuwe CV ketel? Dan bent u bij Technisch Bureau Van Slooten BV aan het juiste adres! Ongeacht of u een CV ketel wilt huren of kopen. Wij leveren verschillende topmerken waaronder Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Allemaal kwalitatief, maar wel met kleine verschillen. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen. Het kan namelijk lastig zijn om te beslissen wat in uw woonsituatie de juiste keuze is.
Uiteraard installeren wij de CV ketel ter plekke bij u thuis in De Bilt. Die installatiekosten en de materiaalkosten zitten bij de prijs inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Na installatie kunnen wij de oude ketel, wanneer gewenst, ook weer voor u meenemen. Dat is wel zo prettig.

Wilt u meer informatie over onze service in de Bilt of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.