Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
98% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Nieuwegein, huren of kopen?

Een CV ketel huren of kopen? Dat kan een lastige beslissing zijn. Wij kunnen u adviseren over alles op het gebied van CV ketels. Bij Technisch Bureau Van Slooten BV werken namelijk vele specialisten. Onze monteurs denken graag met u mee. Welk type of merk ketel u ziet, wij leveren het. Ketels van onder andere Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit zitten standaard in ons assortiment.

Onze monteurs installeren CV ketels in verschillende regio’s, onder andere in Nieuwegein. Die installatiekosten zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor de materiaalkosten. Wanneer u dat wenst nemen wij de oude CV ketel na installatie van de nieuwe weer mee. Dan blijft u er niet mee zitten.

Wilt u meer informatie over onze service in Nieuwegein of advies over de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.