Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
88% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Wageningen, huren of kopen?

Heeft uw CV ketel het begeven of werkt hij nog, maar heeft hij zijn beste tijd gehad? Dan wordt het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe. Een nieuwe ketel kan behoorlijk prijzig zijn. Maar kopen hoeft niet altijd. Bij Technisch Bureau Van Slooten BV kunt u naast een ketel kopen ook een CV ketel huren. Wel de service en een nieuwe ketel, maar niet meteen een grote aanschafprijs.

Wij leveren kwalitatieve ketels van verschillende merken. In ons assortiment zitten bijvoorbeeld CV ketels van Vaillant, Atag, Intergas, Remeha en Nefit. Uiteraard komen wij de nieuwe ketel ter plekke bij u in Wageningen installeren. De materiaalkosten en de installatiekosten zitten bij de prijs inbegrepen. Wij houden van duidelijkheid. Wanneer gewenst kunnen wij de oude CV ketel ook weer meenemen. Dat scheelt u een hoop werk. Wilt u een nieuwe CV ketel huren of kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, neem vandaag nog contact met ons op.

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.