Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
87% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Zaandam, huren of kopen?

Wanneer u in de omgeving van Zaandam op zoek bent naar een nieuwe CV ketel, bent u bij Technisch Bureau Van Slooten BV aan het juiste adres. Bij ons kunt u een CV ketel huren of kopen. Wij leveren ander andere ketels van de merken Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze installateurs zijn zeer ervaren en komen de CV ketel meteen bij u thuis installeren. Zowel de installatiekosten als de materiaalkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De monteur kan de oude ketel zelfs weer meenemen. Dat scheelt u weer werk.

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel in de omgeving van Zaandam? Neem dan contact met ons op. Onze monteurs denken graag met u mee. De keuze voor het huren of kopen van een CV ketel wordt dan een stuk makkelijker. Ook over het type ketel kunnen zij u adviseren. Bel ons vandaag nog voor meer informatie!

    CV-ketel huren   Offerte aanvragen   Contact

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.