Van Slooten BV logo
Contact & spoedreparaties:
033 - 472 0033
Snelle behandeling van uw aanvraag
Veilig betalen zoals u dat wilt
87% beveelt Technisch Bureau van Slooten aan
Al 80 jaar ketelspecialist

CV ketel Zeist, huren of kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel? Onder andere in de regio Zeist bent u dan bij Technisch Bureau Van Slooten BV aan het juiste adres! Onze monteurs zijn zeer deskundig en voorzien u graag van advies. Weet u nog niet of u een CV ketel wilt huren of kopen? De specialisten bij Van Slooten weten precies welke ketel geschikt is voor uw woning en kunnen u ondersteunen in het beslissingstraject.

Wij leveren vele soorten typen en merken ketels. Bijvoorbeeld CV ketels van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit. Vanzelfsprekend installeren wij de ketel bij u thuis in Zeist, of u nou een CV ketel huurt of koopt. Wanneer u dat wenst, nemen wij na de installatie de oude CV ketel weer mee. Dat is voor ons een kleine moeite. Uiteraard zijn de materiaalkosten en de installatiekosten bij de prijs inbegrepen. Wij willen niet dat u voor verrassingen komt te staan.

CV-ketel huren Contact opnemen

Advies nodig bij het uitzoeken van uw CV ketel?
Hebt u vragen bij het uitzoeken van de juiste CV ketel? Kom naar onze vernieuwde showroom en ontvang advies van één van onze medewerkers.  Liever op zaterdag of na 17:00 uur? Dat kan! Maak dan een afspraak via 033 – 472 00 33 of via onze onderstaande terugbelservice.